Разходка на слънчице по главната улица в Пловдив от днес излиза по 5 бона на човек.


В град Пловдив от днес са в сила новите свръх репресивни мерки срещу разпространението на коронавируса, според тях ако пиетекафенце или се препичате на слънчице, например на някоя пейка на главната улица ще Ви бъде съставен акт за 5 бона. Не, това не е шега, ще трябва да платите сумата ако нямате оснавателна причина за излизане посред бял ден. Не така строго обаче е когато искате да посетите хранителните вериги в града. В Лекси вчера е било пълно. '' Имаше око 100 човека едновременно в магазина'' - сигнализира наша читателка. Същото е положението и в другите магазини за храна Кауфланд и Лидъл. Няма пропусквателен режим, вътре влизат хора колкото си искат.
Защо струпването в хранителните магазини не е проблем за никой, а разходките се забраняват и наказват с космични глоби?  Въпросът е към генерал Годжи.
Ясно е обаче, че пловдивската управа е решила от глобите по 5 бона на човек да си направи бюджета за следващата година,  само днес са съставени актове на 155 човека което е равно на 775 000 лв. Честито!Сподели с твоите приятели!

Каква е твоята реакция?

тъжно тъжно
0
тъжно
забавно забавно
0
забавно
интересно интересно
0
интересно
харесвам харесвам
0
харесвам
учудено учудено
0
учудено
уау уау
0
уау
не харесвам не харесвам
0
не харесвам
ядосано ядосано
1
ядосано

0 Коментара

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Избери формат
Публикувай новина
Photo or GIF
Видео клип
Youtube, Vimeo or Vine Embeds